Stäng
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Uppgradera dörren!

Dags att uppgradera dörren! När det gäller dörrbytet finns det många möjligheter, men några element är viktigare än andra: säkerhet, ljudisolering och tålighet, till exempel. Och låt oss inte glömma stilen som ofta spelar en stor roll i dörrvalet. Inspireras av våra dörrtips för att ge de bästa råden till dina kunder och hjälpa dem välja lösningarna som passar deras projekt.

 Silence – den tysta dörren

Vad kan man ställa för krav på en entrédörr i markplan och en loftgångsdörr? Den måste givetvis vara ljudklassad och ha ett bra skydd mot inbrott. Helst ska den också gå att få i valfri kulör. Väljer du dörren Silence från Swedoor så får den allt detta. Plus möjligheten att kombinera med ännu fler egenskaper som extra brand-/rökskydd och utökad säkerhet. Den har dessutom en patenterad konstruktion med tre bakkantssäkrade gångjärn. Optimal för loftgångar, med andra ord.

 

 

Kvarterets läckraste dörrhandtag

För de av dina kunder som vill imponera på sina grannar, så är det här ett bra sätt. Grunda lanserar nu tre nya handtag under varumärket Hvid Interor som kommer att få flera att höja på ögonbrynen. De är alla elegant svarta! Välj mellan trendig, stilren och klassisk form.

 

 

 

Ny dörrstandard från NorDan

Nu har en redan bra ytterdörr blivit ännu bättre. NorDan har genomfört en ny standard på alla sina ytterdörrar i Bor-serien. Den innebär att tjockleken utökas från 59 mm till 69 mm, vilket förstås förbättrar både värme- och ljudisoleringen. Det gör också dörren tyngre, vilket kompenseras med att alla dörrar nu får tre gångjärn, utspridda jämnt längs ryggen för att skapa bättre stabilitet i topp och botten. Dessutom impregneras alla karmar enligt NTR-B. Det skyddar mot röta och förbättrar formstabiliteten ytterligare.

 

Tjuvskrämmaren

 

Med den här lampan ovanför entrén kan inga objudna gäster komma smygande. Den har en ljus- och rörelsedetektor och tänds automatiskt så fort någon närmar sig. LED-lampa med batteridrift för enkelt montage.

 

 

Behöver du ett handtag?

Varför pratas det så mycket om dörrvalet, men så lite om själva handtaget? Det är ju ändå det man tar tag i, flera gånger per dag dessutom. Hvid Interior är ett svenskt varumärke med ett ovanligt stort utbud av dörrhandtag formgivna just för våra skandinaviska hem. I deras sortiment av handtag för både inomhus som utomhus, så finns något för alla smaker och stilar. Några av handtagen har en ovanligt enkel monteringsteknik utan skruvar. Det är lika enkelt som det låter – Easy Click.