Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

Om oss

Sveriges Fria Bygghandlare består av ett stort antal anläggningar runt om i Sverige och har ett tydligt fokus på proffskunden och den medvetne konsumenten. Vi finns nära dig och erbjuder kvalitetsprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser.

Kompetens, service och kvalitet

I en tid när många utvecklar lågprishandel med no-name-produkter, smalt sortiment, minimal service och begränsad kunskap går vi mot strömmen. De flesta av oss som driver en anläggning kommer från familjer som varit i branschen i generationer. Vi känner vår ort och lokala marknad och att komma till oss är att komma till kunskap och service. Vi sätter själva stort värde på att kunna vara bollplank, rådgivare och problemlösare. Därför satsar vi på kompetens och service. Och kvalitet!

På Sveriges Fria Bygghandlare erbjuder vi alltid ett brett bassortiment, kompletterat med möjligheten att få fram unika produkter. Vi samarbetar med väletablerade leverantörer, som kan stötta oss i tekniska frågor, samt med godkända produkter och bra garantier. Flera av våra anläggningar har showrooms där du kan titta närmare på våra interiörprodukter. Våra anläggningar är välsorterade och erbjuder snabb service.

För proffs – av proffs

Som kund hos oss är du också vår partner. Vår ambition är att i allt större utsträckning samarbeta med dig och tillsammans skapa nya affärer som gynnar alla parter. Redan idag erbjuder många av våra anläggningar Monterat – vårt monteringskoncept för fönster, dörrar, tak och garageportar.

Sveriges Fria Bygghandlare ska vara en mötesplats för proffs, en plats där entreprenörer skapar förutsättningar för gemensamt framgångsrika projekt på den lokala marknaden, med nöjda slutkunder som resultat. Sveriges Fria Bygghandlare ska vara en inspirations- och kunskapskälla vad gäller design, konstruktion och ny byggteknik. Vi vill mer! Det hoppas vi att du ska känna när du besöker oss.

EURO-MAT

Sveriges Fria Bygghandlare ingår i EURO-MAT, som består av 21 frivilliga fackhandelskedjor i Europa. Detta samarbete bygger på att skapa en konkurrenskraftig part som kan utveckla byggmaterialhandeln och skapa förutsättningar för den lokala bygghandlaren i ett internationellt perspektiv. För Sveriges Fria Bygghandlares del ses det som ett internationellt nätverk med möjlighet till internationella leverantörskontakter.