Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

REP 990 BETONGSKYDD KOMP B 6,8 KG
Art.nr 007618807 Lev.art.nr 5200877377

Ord. pris
Ditt avtalspris
Ord. pris
Produktinformation
Elastisk slamningsmassa, 2-komponent, Grå. Betongskydd är en ljusgrå tvåkomponents elastisk cement/polymerbaserad slamningsmassa. Produkten levereras med en pulverdel, Komponent A och en vätskedel Komponent B. Betongskydd är mycket elastisk vid temperatur ned till -20°C och har mycket goda spricköverbryggande egenskaper. Betongskydd är vattentät men diffusionsöppen och har mycket högt motstånd mot CO2 inträngning.

Betongskydd används på betong och stål och lämpar sig som tätande och spricköverbryggande skikt. Används som skydd på broar, balkonger och terasser för att hindra karbonatisering och inträngning av vatten och salter. Betongskydd är mjuk och därför ej lämplig till golv. REP 995 Ytbeläggning är lämplig till golv med lättare trafik. Betongskydd kan användas som slutlig yta, t ex borstad, kvastad, spacklad eller sprutad struktur. Struktur görs i skikt 2 eller påförs i ett tredje skikt med önskad struktur. Målning på Betongskydd kan göras med färg lämplig för elastisk puts enligt resp. färgfabrikants anvisningar, t ex Weber Concretepaint.

- CE-märkt enligt EN 1504-2 Ytskydd för betong
- Skydd mot inträngning. Fuktkontroll. Minskning av betongens elektriska ledningsförmåga
- Slamma för porfyllnad och ytslamning
- Frostbeständig
- Kan sprutas
Användningstid Ca 60 minuter vid +20°C
Appliceringstemperatur (°C) >+5
Frostbeständig Ja, enligt SS 137244
Materialåtgång Komponent A 25 kg + Komponent B 8,5l, ger ca 20l färdig massa. Färdigt skikt, 3-5 kg/m² räknat på Komponent A
Rek. skikttjocklek (mm) Ca 2 (max 3 mm)
Serie Weber REP
Typ Betongskydd
Vattentäthet Mycket hög. Bättre än för mycket högvärdig betong
Vikt (kg) 6,8
Miljö