Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar
Fixa Projektet arkiv

Fixa projektet > Lägg ny trall på altanen med dolt skruvmontage!

dolt skruvmontageLägg ny trall på altanen med dolt skruvmontage!

Planerar du att bygga altan eller lägga ny trall? Då kan NKT Fasteners Deck Pro® verktyg vara precis det du behöver för att enkelt fixa drömaltanen! En altan med dolt skruvmontage är riktigt snyggt. Verktyget Deck Pro® gör inte bara arbetet smidigare, det ökar även effektiviteten och säkerheten samtidigt som slutresultatet blir stilrent och barfotavänligt.


Allt du behöver när du lägger trallen

Deck Pro® är en innovativ allt-i-ett-lösning som innehåller verktyg, avståndsbrickor och bits. Verktyget är lätt att använda och passar både mindre och större händer. Du behöver ingen större handkraft för att använda det och det fungerar för alla virkesbredder. Deck Pro® verktyget möjliggör dolt skruvmontage i trallen med hjälp av särskilda TX15-bits som stoppar automatiskt vid rätt djup, så att du slipper synliga skruvhuvuden. Dessutom håller verktyget skruven på plats och skapar jämnt avstånd mellan trallbrädorna, vilket ökar säkerheten för användaren.

Trallskruv med ytbehandling för att klara tuffa miljöer

I och med att Deck Pro® verktyget kommer med ett eget system för att förenkla ditt arbete, finns även skruvar till verktyget. Skruvarna finns i två olika utföranden: för utomhusbruk och i rostfritt stål för extra hållbarhet. Skruvarna har en unik justeringsfunktion som möjliggör anpassning till brädbredder mellan 85-150 mm. Den rostfria versionen väljer du när du arbetar i miljöer där materialet kommer i kontakt med salt och klor, som exempelvis pooldäck eller havsnära trall eller altan.

Ergonomiskt och säkert arbete

Grunden till ett lyckat byggprojekt ligger i en rad faktorer. Givetvis spelar kunskap och goda förberedelser stor roll, men även verktygen du använder är viktiga för slutresultatet. Ska du genomföra ett byggarbete med både god ergonomi och kvalitét i åtanke, är Deck Pro® verktyg en god investering. Du vinner inte bara tid, utan kan vara säker på att ditt hantverk blir utfört med hög precision och bästa slutfinish.

Verktyg för både proffs och hemmasnickare

Att ha tillgång till rätt verktyg är en stor fördel oavsett om du är proffs eller hemmasnickare. Med NKT Fasteners Deck Pro® verktyg blir det betydligt enklare att få till ett elegant slutresultat på din altan eller trall. Den professionella känslan och designen blir märkbart tydlig i slutresultatet när du använder dolt skruvmontage. Med NKT Fasteners verktygssystem i ryggen har du med andra ord alla förutsättningar för att lyckas och få tid att njuta av ljusa sommardagar på altanen med gäster och familj. Nu är det upp till dig att göra sommarens utomhusprojekt till en succé!