Produkter

Målad ytterpanel från svenska skogar

Vi vill göra det enkelt för dig och erbjuder vår ytterpanel i en mängd olika profiler som redan är förmålade med din favoritkulör. Förmålad ytterpanel gör jobbet enklare, en målning i stället för tre.

Perfekt resultat

Förutsättningarna för en målad träfasads långsiktiga hållbarhet och utseende skapas vid den första målningen. Genom att välja en fabriksmålad ytterpanel från Södra vet du att du får en produkt som fått den bästa start man kan önska sig. Brädorna utsätts aldrig för väder och vind innan de går in i måleriet där de får sin ytbehandling under optimala förhållanden, noggrant kontrollerade former och helt i enlighet med färgtillverkarens instruktioner.

Montering året runt

En stor fördel med den målade ytterpanelen är att den går att montera året om, till skillnad från obehandlad panel. Den är både grund- och mellanstruken i fabrik, vilket gör den motståndskraftig mot väder och vind och det räcker att du utför slutstrykningen inom 12 månader från montering. Du kan alltså i lugn och ro både montera och slutmåla när det passar dig.

Läs mer om Södra Woods målade sortiment HÄR >>