Produkter
  • Lånesläp*
  • Fri byggrådgivning
  • Noga utvalda artiklar

HÖRSELKÅPA LOCAL 446 HJÄSSBYGEL

Hellberg
Ord. pris
Ord. pris
Produktinformation
Local 446 är ett headset och hörselskydd i ett, med inbyggd kommunikationsradio som möjliggör tvåvägskommunikation på den lokala arbetsplatsen, perfekt för att kommunicera korta meddelanden på jobbet.

Tvåvägskommunikation. Aktiv medhörning. USB-laddning. Bommikrofon. En komradio är inbyggd i hörselskyddet för tvåvägskommunikation mellan obegränsat antal Local-headset. 16 licensfria radiokanaler (PMR 446). Gruppkommunikation med 38 st underkanaler. Handsfree-drift (VOX). Intuitivt användargränssnitt; Local är enkel att använda med sina ergonomiskt utformade tryckknappar, en röst som guidar dig genom de olika inställningarna och en OLED-display för att kontrollera konfigurationen innan dagens arbete påbörjas. Brusreducerade bommikrofon. Nivåberoende aktiv medhörning; Du hör vad som händer runt omkring dig trots att du har på dig hörselskydd. Kommunicera med dina kollegor och hör ex varningssignaler. Drivs av uppladdningsbara eller engångs AA-batterier. USB-laddning; Batterierna laddas snabbt med den medföljande USB-laddningskabeln. Batterisparfunktion; Stänger automatiskt av enheten efter en tids inaktivitet.

Hörselkåpa Local 446, använder sig av samma radiofrekvenser som andra märken vilket innebär att Local 446 är kompatibel med andra varumärken. Passar ej 3Ms skyddspaket.
Beteckning 85001-001 | 85101-001
Ljuddämpning SNR 30 dB
Typ Hörselkåpa
Utförande Hjässbygel | Hjälmmontage
Information saknas
Information saknas