Produkter
Få mer snurr på ditt bygge

6 steg som får ditt bygge att snurra

Enklare, roligare och med ökad lönsamhet

Vi på Woody Bygghandel erbjuder en mängd tjänster som du kan utnyttja för att ditt byggprojekt ska bli enklare, roligare och mer kostnadseffektivt. Våra tjänster spänner över hela byggprocessen. De får jobbet att flyta på bättre och bidrar till att öka lönsamheten i dina projekt.

 

Det viktiga startmötet

Ett gemensamt startmöte redan i projekteringsfasen ökar våra chanser att göra upp en optimal plan för leveranser och logistik, helt anpassad till just era förutsättningar.

 

Professionell byggrådgivning

Utvecklingen går rasande fort och det kommer ständigt nya material, lösningar och byggsystem. Våra rådgivare kan rekommendera dig alternativ som sparar tid och kostnader eller är bättre för miljön. 

 

Kontinuerliga avstämningar

Tidplaner och förutsättningar ändras ofta under byggets gång. Det måste vi snabbt kunna anpassa oss efter. Lösningen är kontinuerliga avstämningar under hela processen. 

 

Uppdelade leveranser

För stora leveranser gör ofta mer skada än nytta. Materialet ligger i vägen och måste flyttas runt. Det betyder större svinn och fler skador. Bättre är att dela upp leveranserna och placera dem närmare montageplatserna. 

 

Färdigkapat sparar tid

Regelvirke, panelbrädor, gipsskivor och byggskivor är sådant som vi kan leverera färdigkapat, om du vill. Då slipper ni inte bara att kapa dem själva, utan även att ta hand om spillet. 

 

Sampackat och Just-in-time

Att få byggmaterialet sampackat, i rätt monteringsordning och direktlevererat till montageplatsen just-in-time är det mest optimala för alla byggare. Det kan vi ordna om du vill. 

 

 

Läs mer om våra tjänster här

Boka ett möte

...så får vi ditt nästa bygge att snurra!

Företag
Privatperson
Genom att ange ort kan vi enklare matcha dig med närmaste Woody Bygghandel-anläggning.

Hantering personuppgifter

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.