Produkter
Få mer snurr på ditt bygge

Boka ett möte

Var i landet du än planerar ditt byggprojekt, så ser vi till att du alltid har rätt byggmaterial, i rätt tid! Vi är fler än 90 bygghandlare över hela landet som tillsammans med dig ska få ditt bygge att snurra. Hör av dig till oss och boka ett möte.

Vi är Woody!

Vi är över 90 bygganläggningar i landet som har skrivit under ett starkt gemensamt kundlöfte, att få ditt bygge att snurra! Vi är nämligen övertygade om att det finns mycket tid och arbete att spara i hela byggprocessen. Och det här vågar vi lova eftersom vi nu har varit med så länge. Många av oss har varit bygghandlare i flera generationer.

Boka ett möte och ta en fika med oss. Ring, maila eller kom helt enkelt in till oss och ta en fika! Du kan också boka ditt möte genom att fylla i formuläret nedan.

 

Hela Sverige ska snurra!

Var i landet du än planerar ditt byggprojekt, så ser vi till att du alltid har rätt byggmaterial, i rätt tid! Vi är fler än 90 bygghandlare över hela landet som tillsammans med dig ska få ditt bygge att snurra.

Boka ett möte

Ju tidigare vi får träff­a dig inför ditt nästa byggprojekt, desto mer nytta kan vi göra i det. Då kan vi inte bara ta fram en riktigt e­ffektiv leveransplan.

Vi kan också rekommendera dig alternativa produkter, material och metoder som kan spara tid och pengar. Det är vad våra Byggrådgivare och Byggcoacher är specialister på. Välkommen in till oss!

Boka ett möte

...så får vi ditt nästa bygge att snurra!

Företag
Privatperson
Genom att ange ort kan vi enklare matcha dig med närmaste Woody Bygghandel-anläggning.

Hantering personuppgifter

Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter enligt ovan.