Välj anläggning
 
Lånesläp* Fri byggrådgivning Noga utvalda artiklar
Stäng

WEBER CONCRETE IMPREGNATION 25 KG CREME BETONGIMPREGNERING
Art.nr 006618407 Lev.art.nr 5200779142

Weber
Ord. pris
Ditt avtalspris
Ord. pris
HNK
 • Produktinformation
  Weber Concrete Impregnation Creme är ett krämigt, silanbaserat vattenavvisande material som inte innehåller lösningsmedel. Det är en produkt för att impregnera betongkonstruktioner såsom kantbalkar, broar, pelare etc. där risk för saltinträngning föreligger. Fungerar som skydd mot nedsmutsning såväl utomhus som inomhus.

  Weber Concrete Impregnation Creme rekommenderas speciellt för impregnering av betong som används för konstruktion av broar, vägar och byggnader. Weber Concrete Impregnation Creme kan användas på alla alkaliska sugande ytor som tidigare behandlats med koncentrerade impregneringsmedel, t.ex. alkoxysilaner. Aktiv substans är Silan vilket säkrar en god inträngning i betongens porstruktur. Behandlingen är osynlig efter uttorkning, och bildar ingen film. Betongimpregnering är diffusionsöppen. Weber Concrete Impregnation Creme används som impregnering före målning av betong för att skapa en vattenavisande zon bakom färgskiktet.

  - Hindrar inträngning av vatten, klorider och föroreningar
  - Lång kontakttid
  - Djup inträngning i betonge
 • CE-märkt Klass II enligt EN 1504-2
  Frostbeständig Se produktdatablad
  Godkännande AMA Anläggning 17 och TRVK Bro 11
  Härdningstid Skyddas mot regn minst 24 timmar efter applicering
  Konsistens Vit eller gulaktig kräm
  Materialåtgång Åtgången är beroende på underlagets porositet och ytstruktur. Riktvärde för beräkning av åtgång är 200 g/m²
  Sammansättning Silan
  Typ Impregnering av betong
  Vikt (kg) 25